Geschrieben am

Handelsplattformen med Bitcoin Pro og deren

Gebyrer

Bitcoin Pro tar forskjellige gebyrer for „makere“ og „takere“. På tidspunktet for skriving av denne anmeldelsen er de 0,16 % for produsentene og 0,26 % for brukerne (for de laveste volumene).

For de av dere som ikke er klar over hva disse begrepene betyr, er handel på en børs litt annerledes enn valutahandel. Hvis du ønsker å kjøpe et bestemt instrument, kan du gjøre dette direkte ved å få det fra den laveste tilgjengelige tilbudsprisen (tilbudet). Dette er en „aggressiv“ oppføring, som tar bort markedslikviditet og er knyttet til et større gebyr (taker-gebyret). På den annen side kan du legge inn ditt eget bud i ordreboken, som så må utløses av en annen trader, som vil selge eiendelen sin til deg. I dette tilfellet gir du likviditet til markedet og betaler en lavere avgift (produsentgebyret).

Totalt sett er gebyrene levert av Bitcoin Pro i tråd med tilbud fra andre børser.

Handelsplattform

Når det gjelder handelsplattformen, gir Bitcoin Pro sin egen løsning for noe av funksjonaliteten, mens de stoler på TradingView for kartleggingen, på samme måte som Bitfinex.

Det er ganske detaljert tilgang til den kortsiktige markedsdynamikken. Båndet inkluderer et historisk bud/spør-diagram, som kan være nyttig.

Kartene, levert av TradigView, er et godt verktøy for tekniske analytikere. De er tilgjengelige ved å klikke på en knapp ved siden av instrumentlisten. Diagrammet dukker opp som et lite eksternt vindu, som du senere kan flytte, endre størrelse på og så videre. Du kan lage en hel layout (selv på en separat skjerm) av PCen din kan håndtere maskinvarekravene til moderne nettlesere.

Betalingsmåter

Fiat-valutabetalinger på Bitcoin Pro gjøres kun via bankoverføring. Det er en liten fordel hvis du har en bankkonto innenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, siden SEPA-betalingssystemet støttes. Kryptovalutainnskudd er også tilgjengelig, men umiddelbare ekte penger-alternativer som kredittkort, PayPal eller Neteller er det ikke.

Konklusjon

Bitcoin Pro er en USA-basert kryptovalutabørs. Når det er tilfelle, opererer selskapet mye med Europan-kunder, siden det er verdens ledende når det gjelder handelsvolum av Bitcoin til EUR. Bitcoin Pro er like anerkjent som man kan få i kryptooversikten, uten store hacks eller skandaler så langt. Handelsmiljøet føles bra, og gir detaljert potensial for båndlesing. Provisjoner er i tråd med gjeldende bransjegjennomsnitt. Her er Bitcoin Pros sterke og svake sider.