Geschrieben am

Bitcoin-priset förblir stabilt den första veckan i juli

Bitcoins pris bröt inga rekord den här veckan, men det är bra.

Bitcoin pris den här veckan suttrade, muttrade och hamnade i en sämre position än när det började. Från och med söndagen 5 juli är priset 9 049 dollar

Men om handlare kommer att ta en sak att ta bort från sitt arbete den här veckan, kommer det säkert att vara tacksamhet för Bitcoin Era relativa stabilitet.

Kanske inte karaktäristiskt för ett cryptocurrency känt för dess volatilitet, Bitcoin’s veckohögsta, 9 310 $, var inte så långt från dess veckovis låga, $ 9,011.

Jämför det med Bitcoin: s steniga väg fram till 2020 – under de senaste månaderna har den stigit från 4 106 dollar till ibland 10 000 $ – och den första veckan i juli verkade ganska stabil.

Det var viss uppror mitt i veckan. På onsdag eftermiddag steg priset på Bitcoin från cirka 9 165 dollar till det högsta veckans högsta värde, 9 310 dollar, innan det plötsligt föll till cirka 200 dollar på torsdag eftermiddag, då det föll från cirka 9 262 dollar till 9 040 dollar på under två timmar.

Expert 1-dagars säkerhetsrecensioner

ConsenSys Diligence är i framkant för stötande kryptografi, blockchain-teknik och kryptoekonomisk incitamentanalys.

Och Bitcoin slutade veckan i en sämre position än den började. Det började veckan på cirka 9 150 $ och från och med söndagseftermiddagen ser det ut som att det kommer att avsluta det nära 9 000 $.

Men varför delade hårstrån? Medan resten av världen står inför ekonomisk kollaps när regeringar skriver tomma checkar för att hjälpa sina länder genom pandemin, gör Bitcoin … okej.

Det har verkligen återhämtat sig från koronaviruskraschen i mitten av mars, där priset på Bitcoin sänktes i två. Det har inte lyckats överträffa siffrorna i februari – cirka 10 000 dollar – men, meh! Vi är mitt i en global pandemi.